CARNILOVE Adult Duck and Pheasant - 1,5 kg
Popis
- Balení: 1
- Hmotnost v kg: 1,5
- Značka: CARNILOVE
- kachní maso je ideálním zdrojem proteinů
- kachní maso má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin (PUFA), které snižují obsah cholesterolu v krvi.
- kachní maso je vynikajícím zdrojem niacinu (vitamínu B 3)
- niacin hraje důležitou roli při metabolických procesech v organismu a zároveň snižuje hladinu cholesterolu v krvi
- kachní maso dále obsahuje vitamíny A a C a minerály, zejména železo, vápník a selen
- bažant je velmi dobrým zdrojem vitamínu B12 , fosforu a selenu
- kombinace kachního a bažantího masa tvoří dieteticky vyváženou a bohatou stravu s potřebným přísunem nezbytných aminokyselin
Složení: dehydrovaná kachna (30%), dehydrovaný bažant (22%), žlutý hrách (20%), kuřecí tuk (chráněno tokoferoly 8%), kachní maso (5%), kuřecí játra (3%), jablka (3%), tapiokový škrob (3%), lososový olej (2%), mrkev (1%), lněné semínko (1%), cizrna (1%), hydrolyzované skořápky korýšů (zdroj glukosaminu, 0,026%), extrakt z chrupavek (zdroj chondroitinu, 0,016%), pivovarské kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů, 0,015%), kořen z čekanky (zdroj frukto-oligosacharidů, 0,01%), juka schidigera (0,01%), mořská řasa (0,01%), psyllium (0,01%), tymián (0,01%), rozmarýn (0,01%), oregano (0,01%), brusinky (0,0008%), borůvky (0,0008%), maliny (0,0008%).
Analytické složky: hrubý protein 37,0 %, obsah tuku 18,0 %, hrubý popel 8,5 %, hrubá vláknina 2,5 %, vlhkost 10,0 %, vápník 1,8 %, fosfor 1,5 %.
Nutriční aditiva v 1 kg: vitamín A (E672) 20 000 IU, vitamín D 3 (E671) 1 500 IU, vitamín E (α-tocopherol) (3a700) 400 mg, zinek (E6) 85 mg, železo (E1) 70 mg, mangan (E5) 35 mg, jód (E2) 0,65 mg, měď (E4) 15 mg, selen (3b8.10) 0,25 mg.
Metabolizovatelná energie: 3 900 kcal/kg. Omega 3: 0,33 %, Omega 6: 2,34 %.
Krmný návod: denní množství závisí na věku, velikosti, úrovni aktivity a prostředí.
Ujistěte se, že Váš pes má po celou dobu přístup k čerstvé vodě.
Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Skladujte na suchém místě, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.